Žuljens (vieglais)

5 1

Sastāvdaļas

  • -baltie šampinjoni apm. 250g
  • -sviests (tik cik vajag cepšanai)
  • -saldais krējums 200ml
  • -universālā garšviela vai sāls un pipari
  • -siers 50g
  • -apm. divas tostermaizes šķēlītes (baltmaizes)

Pagatavošana

20 min.
  1. Šampinjonus nomazgā, sagriež šķēlītēs. Liek uz uzkarsētas pannas, bez taukvielām! Pielej nedaudz ūdeni, tā, lai nebūtu pāri šampinjoniem, un sutina (karsē), kamēr ūdens iztvaiko.
  2. Pēc tam pievieno sviestu un garšvielas. Nedaudz pacep, un lej klāt saldo krējumu, ja ir vajadzība, pievieno vēl garšvielas. Silda apm. 2min.
  3. Šo "mērci" lej karstumizturīgos trauciņos (man pašai labāk patīk keramikas). Pārkaisa ar rīvētu sieru.
  4. Maizītes sagriež uz pusēm. Un kopā ar trauciņiem liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz 5-10 min.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas