Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spagetī -ķīniešu mērcē

2008. gada 4. jūlijs
Foto: ilze elīna blūma
Pagatavošana
1 min
1. sagriež tomātus diezgan lielos gabalos .
2. pārgriež paprikas uz pusēm , un izņem vidiņus ārā , sagriež papriku diezgan mazos gabaliņos .
3. pa to laikau kamēr griezi , vajadzēja uzlikt maltogaļu cepties .
4. kad malta gaļa ir smuki brūna un ir garšīga( vajadzētu pagaršot maltogaļu līdzko domā ka ta ir gatava )
5. tad pievieo sagrieztos dārzeņus ( paprikas un tomātus )
6. kad tomāti un paprikas ir mīkstastad pievieno 2as burburciņas ar ķīniešu mērci (nosākuma labāk pielikt vienu lai redz kā tas viss izskatas , bet neaiz mirsti ka jāpievieno vēl būs arī 300 g saldā kečupa )
7. pievieno 300g'saldā kečupa mŗci lej vai nu bļodā . vai arī katliņā .
8. spagetī var vārīt gan pirms mērces pagatavošanas , gan pēc .
9. ieliek katliņa spagetī (makronus nelauž vai k-kā citādāk ) reizē pievieno 2us kubiņus ar vistas bulijonu .
10. nokāš makarnus .
11. ( kā uzlikt uz šķīvja .)
12. paņem speciālo spagetī karoti paņem makaronus , uzliek uz šķīvja , tad uzliek 4as ēdamkarotes mūsu gatavotās ķīniešu merces .
13. pasniedz zemajos šīvjos .
Uz augšu