Spagetī -ķīniešu mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • Ķīniešu ērcei
  • 4 lieli tomāti
  • 2 as lielas paprikas
  • 750 g maltāsgaļas
  • Sāls
  • Drusku pipari
  • 2 as burciņas ķīniešu mērces
  • 300 g saldā kečupa
  • Spagetī
  • 2 as paciņas spagetī
  • 2 us kubiņas vistas buljona

Pagatavošana

1 min.
  1. sagriež tomātus diezgan lielos gabalos .
  2. pārgriež paprikas uz pusēm , un izņem vidiņus ārā , sagriež papriku diezgan mazos gabaliņos .
  3. pa to laikau kamēr griezi , vajadzēja uzlikt maltogaļu cepties .
  4. kad malta gaļa ir smuki brūna un ir garšīga( vajadzētu pagaršot maltogaļu līdzko domā ka ta ir gatava )
  5. tad pievieo sagrieztos dārzeņus ( paprikas un tomātus )
  6. kad tomāti un paprikas ir mīkstastad pievieno 2as burburciņas ar ķīniešu mērci (nosākuma labāk pielikt vienu lai redz kā tas viss izskatas , bet neaiz mirsti ka jāpievieno vēl būs arī 300 g saldā kečupa )
  7. pievieno 300g'saldā kečupa mŗci lej vai nu bļodā . vai arī katliņā .
  8. spagetī var vārīt gan pirms mērces pagatavošanas , gan pēc .
  9. ieliek katliņa spagetī (makronus nelauž vai k-kā citādāk ) reizē pievieno 2us kubiņus ar vistas bulijonu .
  10. nokāš makarnus .
  11. ( kā uzlikt uz šķīvja .)
  12. paņem speciālo spagetī karoti paņem makaronus , uzliek uz šķīvja , tad uzliek 4as ēdamkarotes mūsu gatavotās ķīniešu merces .
  13. pasniedz zemajos šīvjos .

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni