Sākums > Receptes > Zupas

Jauno biešu zupiņa

2008. gada 16. jūlijs
Foto: Sindija
Pagatavošana
30 min
1. Katliņā ar buljonu liek vārīties salmiņos sagrieztas bietītes. Burkānus sagriež salmiņos un apcep , pieliek sagrieztu sīpolu, ķiplokus, ātri izkarsē un visu pievieno buljonam. Fileju sagriež salmiņos, apcep sviestā un arī liek vārīties. Pēc 10 min pieber salmiņos sagrieztus kartupeļus un sagrieztus biešu lapu kātiņus. Vāra 10 min un pieliek smalki sagrieztas biešu lapiņas un zaļumus. Zupu pavāra vēl 5 min. Zupa gatava. Pasniedz ar skābu krējumu un 1 vārītu paipalas oliņu( var nebūt ).
2. Ļoti garšīga ! Nelīdzinās ierastajai biešu zupai.
Uz augšu