Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Nenormāli garšīgā,ekonomiskā un vienkāršā torte-garšos ikvienam

2008. gada 31. jūlijs
Foto: paramona
Pagatavošana
1 min
1. Nav tik sarežģīti,cik izklausās un izskatās!!!Ja ir tusiņš bērniem vai vārda diena un negribas neko BAIGO taisīt,bet tā lai ciemiņi nepārstāj Tevi slavēt,tad šī ir ideāla torte.Es 1 rezi uztaisīju un nākamreiz ciemiņi pieteica,lai atkal būtu šī torte un tā lai būtu ar ko paņemt līdzi uz mājām.Garšo pat tiem,kas nav saldummīļi baigie.Sanāk daudz lētāk un garšīgāk nekā pirkt veikalā.
2. Saputo ar mikseri putukrējumu,cukuru un vaniļas cukuru vineveidīgā,tumīgā masā!!!
3. Pieliec klāt biezpienu un vēlreiz saputo,lai ir tāda bieza,ķepīga masa-tā,lai no karotes nekrīt nost,ja karoti apgriež otrādāk!!!
4. Paņem sacepuma trauku ar dziļām malām,ieklāj folliju tā,lai spīdīgā puse būtu ar skatu pret Tevi,un follija malas apgriez,lai nelien pāri trauka malai.
5. Iemērcē cepumus kafijā un liec pirmo kārtu klāt vienu pie otra!
6. Pārsmērē kārtu ar putukrējuma masu,ko sataisīji pirmajā punktā,bet tā,lai nav baigi biezā kārta,jo vajadzēs vēl 3 kārtas likt.
7. Sagriez marmelādi mazos gabaliņos un saliec virs putukrējuma,bet liec to marmelādi ļoti reti-tā,lai nav kārtā-ar lielām atstarpēm-it kā izkaisi.
8. Atkal cepumus mērcē kafijā un liec virsū nākamo kārtu.
9. Sasmērē ar putukrējumu tāpat kā iepriekš.
10. Smērē ar ievārījumu.
11. Atkal liec cepumus izmērcētus kafijā.
12. Vēl 1 kārta ar putukrējumu.
13. Atkal "izmētā" marmelādi.
14. Liekam pēdējo kārtu ar izmērcētiem cepumiem.
15. Liekam putukrējuma pārpalikumu un izsmērējam vienmērīgi pa visu virsu.
16. Garnējam pēc izdomas un vēlmēm.
17. Atliekam uz vismaz 12 stundām (ideāli uz 24 stundām)ledusskapī,lai ievelkas visas sastāvdaļas viena otrā.
18. Mmm,labu apetīti...Un apetīte būs visiem patiešām laba...Garantēju...
Uz augšu