Lašu,garneļu zupa ar zaļumiem

3 1

Sastāvdaļas

  • lasis /svaigs/ 200 g
  • garneles/saldētas/ 1 pac
  • kausētais siers/krabju/ 1 gb
  • kartupeļi /svaigi/ 4 gb
  • burkāni/svaigi/ 2 gb
  • sīpoli /svaigi/ 2 gb
  • zaļumi/dilles,selerijas/ daudz
  • garšvielas/laurlapa,pip.m.sāls
  • 1.5 ūdens 1-1,5 l

Pagatavošana

20 min.
  1. *lasi notīra un pārlej ar vārošu ūdeni,liek katlā un uzkarsē,kad putas noņemtas ,turpina vārīt līdz atdalās asaka,tad atdala buljonu/izkāš/.
  2. Bulljonā liek smalki sagrieztos kartupeļus,sarīvētos burkānus un veselus /notīrītus/sīpolus,garšvielas,vāra līdz kartupeļi mīksti,tad pievieno garneles un lasi,kurš atdalīts no asakām,kad sāk vārīties pievieno kausēto sieru -izmaisa un pievieno sasmalcinātos zaļumus.*
  3. /vismaz 4 porcijas/

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas