Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītais kartupeļu biezenis

2008. gada 26. jūlijs
Foto: Vēsma Beroza
Pagatavošana
1 min
1. pagatavo kartupeļu biezeni, tā lai viņš būtu cietāks nekā parasti taisa kartupeļu biezeni.
2. vistas stilbiņa gaļu atdala no kauliem un sagriež vai saplucina mazākos gabaliņos, piegriežs klāt pus sīpolu un uz pannas viegli apcep
3. burkānus sarīvē uz smalkas rīves un kopā ar pus sīpolu apcep
4. Apceptos burkānus, vistu un ananāsus saliek kopā( pēc velmēs var pievienot garšvielas,ja nepatīk saldenums no ananāsiem).
5. Nepieciešams trauks ar augstām malām, tāds kuru var likt cepeškrāsnī un karsēt. Trauka malas nedaudz ieziež ar margarīnu, malas un trauka dibenu klāj ar kartupeļu biezeni,bet trauka dibenu var klāt biezāku.Jāatstāj vēl biezenis arī virspusei.
6. Pildījumu no vistas, ananāsiem un burkāniem ieliek izveidotajā kartupeļu biezeņa garoziņā un atlikušo biezeni uzliek kā vāciņu pildijumam.
7. Kā nobeigumu uzliek sarīvētu sieru un visu šo skaistumu liek krāsnī un tur tik ilgi kamēr siers ir izkusis un ieguvis zeltainu nokrāsu.
8. Labu apetīti!
Uz augšu