Ātrie "itāļu" salāti

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 porcijai
  • 3 -4 salātlapas (parastie vai romiešu)
  • 4 šķēlītes auksti kūpinātas gaļas
  • 6 -7 mazie ķiršu tomāti
  • 3 šķēlites (100 gr.) Emmentaler siera
  • Olīveļļa
  • Sāls, pipari
  • Piedevās - Ciabbata maize un baltvīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā sajauc sagrieztas salātlapas, uz pusem vai 3 daļās sagrieztus tomātiņus, "saplūkātu" kūpināto gaļu vai šķiņķi, pievieno mazos kubiciņos sagrieztu sieru. Visu parlej ar olīveļļu, pec garšas pievieno sāli un melnos piparus.
  2. Liek uz šķīvja, ēd ar Ciabatta maizi.
  3. Klāt labi garšo pussauss baltvīns.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti