1. Rauga mīklu sadala uz pusēm un izveido divas picas formas, izrullē.
2. Sagriež gaļu, gurķus.
3. Smalki sagriež papriku, tomātus.
4. Sarīvē sieru.
5. Picas pamatni apziež ar tomātu mērci.
6. Liek vistas gaļu, pēc tam gurķus, pēc tam papriku, tomātus un sieru.
7. Apkaisa ar garšvielām un liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 120 grādiem.
8. Cep nesamazinot liesmu un ļaujot temperatūrai kāpt (bet ne augstāk kā 220grādi) aptuveni 20 - 30 minūtes.
9. !!! Tomātus pievienojot picai uzmanīgi jāizvērtē to daudzums. Tā kā tomāts ir sulīgs, var būt tā, ka tad kad pica jau sagriezta paņemot to rokā viss pildījums nošļūc atpakaļ uz šķīvja. !!!