Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cukgaļa ar darzeņiem

2008. gada 18. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Gaļu sagriež kubikos, liek cepties, pievieno garšvielas. Cep kamer gatava. Pievieno klat saldetos darzeņus, ļauj izsautēties kopa ar gaļu (tas padaris gaļu vēl mīkstāku un sulīgāku, tādu, kas mutē kūst ;) ), paralēli uzliek varities risus. Kad dārzeņi gatavi, pievieno dilles, izmaisa, liek bļodā, pa virsu izliek mazus pikucīšus ar kausēto sieru un pārber ar dillēm.
2. Mērci gatavo kā parasti, es vienigais pielieku kadas tris edamkarotes kauseto sieru vēl klāt.
3. Klājam galdu un ēdam :)
4. Labu apetīti :)
5. P.S- vīrs sajūsma, kaut rīsus iecienijis tikai plovā :)
Uz augšu