Siļķe kažokā4

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 -200 g siļķes filejas
  • 2 palieli skābēti vai marinēti gurķi
  • 2 vārīti burkāni
  • 2 -3 vārīti kartupeļi
  • 2 -3 vārītas olas
  • 1 liels sīpols
  • 2 -3 vārītas bietes
  • 1 - 2 paciņas Provansas majonēzes

Pagatavošana

30 min.
  1. Visas sastāvdaļas sagatavo kā parasti - burnānus un kartupeļus novāra un sagriež smalkos kubiņos, tāpat smalki sagriež skābētos gurķus, sīpolu un olas. Bietes novāra un sarīvē uz rupjās rīves.
  2. Kārtojumu sāk ar siļķi, jo tā tiek likta kažokā:)
  3. pēc tam pārkaisa sīpolu, majonēzi, kartupeļus, majonēzi, burkānus, majonēzi, bietes, majonēzi un pa virsu kā pēdējo kārtu sasmalcinātas olas.

Komentāri

Biruta 2010. gada 15. jūnijs 11:17
Gurķi sabojās visu garšu, ja vēlas skābumu ideāli ir sarīvēt ābolu vai izmantot marinētas bietes.
Diana P 2009. gada 29. jūnijs 16:22
Man jaatvainojas, gurki naak peec kartupeliem!!!
kristine 2009. gada 27. maijs 18:45
Kapec nav noradits, kura karta jaliek gurki?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti