Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karstās sviestmaižpicas

2008. gada 23. jūnijs
Foto: Aigars Kalniņš
Pagatavošana
25 min
1. Tomātu biezeni samaisa ar eļļu,oregano
2. un melnajiem pipariem.Maisījumu liek
3. uz cepamā papīra.šķiņķi sagriež sloksnītēs.
4. Ja vajadzīgs,atkausē garneles.Notecina
5. mīdijas.šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs.
6. šķiņķi,garneles,mīdijas un šampinjonu šķēlītes
7. joslās kārto uz maizes šķēlēm.Pārkaisa
8. ar rīvētu sieru.Sviestmaižpicas cep krāsnī
9. 250 grādu tempratūrā 10 minūtes.
10. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem.Labu apetīti!
Uz augšu