Sākums > Receptes > Zupas

Ātrā laša zupa

2008. gada 23. jūnijs
Foto: Dace Bluķe
Makaronus un lasi ņem tik daudz, cik biezu gribas zupu. Šķidrākai - mazāk, biezākai - vairāk. Pēc ieskatiem var lietot arī citas garšvielas.
Pagatavošana
15 min
1. Ielej katliņā ūdeni un liek uz plīts. Pieber sāli un visas garšvielas. Pēc tam pieliek klāt gabaliņos sagriztu kūpinātu lasi.
2. Kad ūdens sāk vārīties, pieber klāt makaronus. (Es lietoju nūdeļu ligzdiņas ar olu. Vienai porcijai - divas).
3. Vāra, kamēr makaroni gatavi. Manis pieminētie ir gatavu pēc 3 minūtēm. Lej šķīvī, pārkaisa ar savaigām dillēm un lociņiem.

Labu apetīti!
Uz augšu