Kabaču krēmzupa

4 1
Kabaču krēmzupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabaču
  • 2 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. miltu
  • 5-6 pētersīļi ar visiem kātiņiem
  • Dilles
  • 1 bazilika zariņš
  • 3 ēd. k. augu eļļas vai olīveļļas
  • Ūdens

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagatavo dārzeņus. Kabaci sarīvē uz vidēji rupjas rīves.
  2. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.
  3. Vāra zupu. Sarīvētos kabačus ieliek katliņā, pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēd. k. eļļas. Vāra uz vidējas uguns 3 minūtes.
  4. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu.
  5. Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēd. k. pienā izšķīdinātus miltus. Pa reizei apmaisot, vāra vēl 2 minūtes. Visu sablendē.
    Pasniedz karstu vai atdzesētu ar zaļumiem un baltmaizes grauzdiņiem.

    Labu apetīti!
    Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēd. k. p...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas