2 vienā (zivs paprikas lečo mērcē & salāti)

5 1

Sastāvdaļas

  • zivs (pēc gaumes, man patīk siļķe)
  • sipols - 2
  • paprikas lečo - 1
  • burkāni- 3 (lieli)
  • vegeta & citronpipari
  • Panējumam : ola, milti

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivtiņu sagriežam vidējos gabalos (ja ir mazas zivis, var atstāt nesagriestas), panējam un liekam uz pannas cepties. Paralēli zivij cepoties, sagriežam sīpolus gredzenos un sarīvējam burkānus, liekam citā pannā cepties ( ja ir viena panna , var vispirms uzcept sipolus un burkānus, pēc tam ielikt kāda trauciņa, kamēr cepas zivs). Kad zivs un sipoli, burkāni gatavi, uz pannas liekam kātrās zivi apakšā, pa virsu saceptos burkānus un sīpolus, pārlejam pāri paprikas lečo un ļaujam kādas 5 min . sautēties uz mazas uguntiņas.
  2. Gatva tad, kad lečo ir izsautējies.
  3. Kādēl 2 vienā? Kad viss ir atdzisis var ēst un pasniegt kā salatus tomātu mērcē :) labu apetīti !

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas