Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltā gaļa kartupelī

2008. gada 5. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. No maltās gaļas un pārējām sastāvdaļām pagatavo pagatavo masu,kas līdzīga kotlešu masai,burkānu protams sarīvē,sīpolu tāpat.Kad masa gatava to atstāj,un ķeras klāt pie kartupeļiem.Tos cītīgi ar visu mizu nomazgā,tad pārgriež katru kartupeli uz pusēm,vidiņu izgreb ar karotīti.Izgrebtajā vidiņā pilda sagatavoto masu.To visu kārto uz pannas un cep cepeškrāsnī līdz gatavs.Uz pannas neliek taukvielas ,jo gaļa ir trekna un pietiks taukvielu no tās.
2. Izgrebtos vidiņus var izcept,ja paliek pāri gaļas masa tad es vēl uzcepu kādu kotletīti.
3. Labi garšo ar lapu salātiem,vai ar jebkuriem salātiem,var ēst siltu kā arī labi garšo auksti.
4. Labu apetīti.
Uz augšu