Maltā gaļa kartupelī

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 kg patrekna maltā gaļa
  • Apmēram 10 nelieli kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 neliels burkāns
  • Zaļumi-dilles,loki,selerijas
  • 1 ēdamk.krējuma(skāba)

Pagatavošana

60 min.
  1. No maltās gaļas un pārējām sastāvdaļām pagatavo pagatavo masu,kas līdzīga kotlešu masai,burkānu protams sarīvē,sīpolu tāpat.Kad masa gatava to atstāj,un ķeras klāt pie kartupeļiem.Tos cītīgi ar visu mizu nomazgā,tad pārgriež katru kartupeli uz pusēm,vidiņu izgreb ar karotīti.Izgrebtajā vidiņā pilda sagatavoto masu.To visu kārto uz pannas un cep cepeškrāsnī līdz gatavs.Uz pannas neliek taukvielas ,jo gaļa ir trekna un pietiks taukvielu no tās.
  2. Izgrebtos vidiņus var izcept,ja paliek pāri gaļas masa tad es vēl uzcepu kādu kotletīti.
  3. Labi garšo ar lapu salātiem,vai ar jebkuriem salātiem,var ēst siltu kā arī labi garšo auksti.
  4. Labu apetīti.

Komentāri

Dzjiiga 2011. gada 20. janvāris 12:43
sanaaca sausi,vajag likt follijaa labaak,lai kartupelji nebuutu tik sausi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni