Zupa borščs

4 1

Sastāvdaļas

  • (3-4 pers.) 1 burciņa Spilvas zupas Borščs
  • Ūdens
  • Skābs krējums
  • Dilles
  • Loki
  • Pētersīļa lapiņa

Pagatavošana

50 min.
  1. Samaisīt Spilvas zupu Borščs ar ūdeni attiecībā 1:1 un vārīt 3 minūtes.
  2. Pasniedzot pievienot skābu krējumu un zaļumus pēc garšas.
  3. www.spilva.lv

Komentāri

ainis 2016. gada 23. janvāris 23:37
Rigtigi garshiigi, vel labaak kaa no iistaam bieteem, uj Ku garshiigie, veel ja fetas sierinju pieliek, garshiigi vispaar, un Galina blanks kubinu :)
2012. gada 28. janvāris 23:05
var piegriezt klāt kartupeļus un sarīvēt doktora desu
liq 2011. gada 5. aprīlis 19:46
Būs jāiestājas pavārskolā, lai ko tik sarežģītu uztaisītu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas