Zemeņu zupa: maigās variācijas
Sastāvdaļas
- Zemenes
- Banāni
- Plombīra saldējums
- Laba, salda melone
- ļauj saldējumam izkust
- sagriež meloni ērta kumosa lieluma gabaliņos, kārto lēzeno šķīvju dibenos
- atsevišķā traukā sablenderē zemenes ar banāniem
- pārlej zemeņu-banānu masu pār meloni
- ar balto saldējumu vai nu pilnībā pārklāj visu masu šķīvjos un pa vidu liek zemeni, vai arī veido skaistus rakstus.
- * Šajā zemeņu zupas variācijā saldējumu iesaku kausēt, lai garšas kārpiņām sniegtu skaidrus signālus - apakšā: kraukšķīgs (melone), augšā: maigs (zemeņu-saldējuma masa). Ja saldējums ir ciets, tas nozīmē divas temperatūras, trīs atšķirīgas teksūras vienā, škietami vienveidīgā saldēdienā, kas ir par daudz.
- Labu apetīti!
Komentāri