Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Laucinieku karbonāde

2008. gada 25. maijs
Foto: Anitra Damberga
Pagatavošana
30 min
1. Karbonādes gaļu sagriež šķēlēs,izklapē,apber ar garšvielām-sāli,pipariem.panējot miltos un olā izcepam tradicionālās karbonādes.
2. Sagiežam kubiņos sīpolu un kūpinājumu.Sākumā apcep sīpolus,pēc tam pievienojam kūpinājumu.Sacepumam pievieno svaigo krejumu.Nedaudz sutinām,ja vajag var pievienot sāli un piparus.
3. So gatavo masu kārto virsū izceptajām karbonādēm.Jo vairāk ,jo garšīgāk būs.Tad beigās tam visam virsū liekam siera šķēles.Katrai karbonādei viena šķēle,ne sevišķi biezu,var arī rīvētu sieru.Lai siers pakustu var likt šķēles uz šķīvja un likt mikroviļņu krāsnī.Ja gatavojam lielāku daudzumu ,liekam siltā cepeškrāsnī.
4. Sanāk garšīgs un barojošs ēdiens.
Uz augšu