1. Spārneļus (man trāpījās veikalā nopirkt tos,kas bija jau samarinēti) iemet katlā, kurā jau ir kādi 1.5 litri ūdens. Piemet pipargraudus un vāra. Kad ūdens jau vārās - pievieno sāli.
2. Kamēr vista vārās, nomizājam kartupeļus un burkānu. Kartupeļus sagriežam kubiciņos, burkānu plānās ripiņās.
3. Kad gatavi spārneļi (vistas gatavības pakāpi var noskaidrot, paskrubinot gaļu no kauliņa, ja gaļa ir smuki bāla un viegli nāk nost, tad ir gatava), tos izmakšķerē laukā no ūdens uz šķīvja, lai ērtāk ar tiem operēt tālāk. Ūdenī ieber kartupeļus ar burkāniem.
4. Kamēr tie tur burbuļo pa katliņu, atdal spārniņu gaļu no kauliņa.
5. Kad dārzeņi un rīsi gatavi, zupā liek atpakaļ gaļu, bez kauliem un pievieno sasmalcinātus zaļumus.