Biezpiena pudiņš ar persikiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 150 g cukura
  • 3 olas
  • 1 paciņa vaniļas cukurs
  • 2 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • Rīvmaize
  • 1 kārba persiku
  • Kanēlis

Pagatavošana

40 min.
  1. Biezpienu izberž caur sietu.
  2. Olu dzeltenumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno izsijātos kviešu miltus un saberzto biezpiena masu, visu labi samaisa viendabīgā masā.
  3. Olu baltumus saputo stingrās putās. Viegli iecilā biezpiena masā.
  4. Masu liek ar sviestu ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē.
  5. Cep cepeškrāsnī 180 grādos temperatūras, 30 - 40 minūtes.
  6. Gatavu pudiņu atdzesē, izņem no veidnes. Apber ar kanēli un rotā ar šķēlēs sagriestiem persikiem.

Komentāri

Daina Daņilova 2009. gada 1. novembris 19:03
Varētu pierakstīt cik porcijām paredzēts?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti