Raibie salāti (silti vai auksti)

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g burkāni
  • 250 g kāposti
  • 200 g paprika
  • 20 g selerijas vai pētersīļu sakņu
  • 30 g puravi
  • MĒRCEI
  • 250 g tomāti
  • 50 g tomātu mērce
  • Eļla
  • Sāls
  • Cukurs
  • Smaržīgie pipari
  • Etiķis pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostu, puravu, papriku sagriež, burkānus un seleriju sarīvē uz sakņu rīves. Visu apcep eļļā un pievieno garšvielas. Kad gandrīz gatavi, pielej tomātu mērci un visu sautē līdz dārzeņi pavisam mīksti. Beigās piejauc sīki sagrieztus zaļumus. Var ēst aukstus vai siltus. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti