Asās mini picas

2008. gada 28. marts
Foto: Ieva Kajaka
Pagatavošana
80 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni. saliec bļodā visas apakšējai kārtai vajadzīgās sastāvdaļas un kārtīgi sakul mīklu.2. Mīklu sadali desmit daļās.Katru gabaliņu samīci bumbiņā,tad bumbiņu saplacini.3. Pannā ieklāj cepamo papīru. Uz tā saliec mīklas ripiņas. Katrā ripiņā iedur ar dakšiņu.4. TOMĀTU MĒRCES PAGATAVOŠANA. Katlā vai pannā izkausē sviestu un cep sīpolus, līdz tie ir mīksti. pievieno visas pārējās mērces sastāvdaļas un karsē.5. Apmram pēc desmit minūtēm,kad mērce sabiezējusi,uzziet to plānā kārtiņā katrai ripai.6. Tad pēc savas izvēles uzliec pildījumu,pārkaisi ar sieru un 20 minūtes cep cepeškrāsnī,līdz ripiņas kļūst zeltaini brūnas un pārkājas ar zeltainiem pūslīšiem.
Uz augšu