Zivju zupa (buljons)

3 1

Sastāvdaļas

  • Buljonam
  • 2 sīpoli
  • 2 lieli burkāni
  • Sāls
  • Garšvielas (žāvētā paprika, žavētie burkāni un sīpoli, selērijs, koriandrs un jebkuri citi garšaugi pēc jūsu izvēles)
  • Zupai
  • Konservētā zivs savā sulā
  • 2 ēdamkarotes mannas
  • Puravi (puravu vietā var likt arī parastos sīpolus)

Pagatavošana

60 min.
  1. Vāram buljonu - veselus sīpolus un burkānus aplejam ar 1,5 - 2 l ūdens, pieliekam klāt sāli un garšvielas, vāram kamēr dārzeņi mīksti. Kad gatavs dārzeņus izņēmam.
  2. Kamēr vārās buljons, no konservētām zivīm izņemam lielākas asakas un mugurkaulu. Zivis sasmalcinam gabaliņos. Mums vajadzīgas tikai zivis! Nekādā gadijumā nelietojam sulu! Savādāk tā vairs nebūs nekāda diētiskā zupa! Sasmalcinam puravus.
  3. Zivis kopā ar puraviem liekam vērdošā buljonā, vāram no 5 - 10 min, tad pieberam klāt mannu un vāram vļ kādas 2-3 min.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas