Dainīša vista ķīniešu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1000 g vistas filejas
  • 600 g ananāsu kompota
  • 600 g tomātu savā sulā
  • 2 sīpoli
  • 100 g svaigas ingvera saknes
  • Eļļa cepšanai
  • Vistas garšviela
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Fileju sagriež neleilos gabaliņos, apber ar garšvielām un nedaudz patur. Šajā laikā ingveru un sīpolus sīki sasmalcina un apcep. Tomātus sablenderē un sāk karsēt lielākā traukā. Vistas fileju apbrūnina un liek karstajā tomātu masā, pievieno ingveru ar sīpoliem, pašās beigās ielej ananāsu kompotu, pievieno sāli un uzkarsē. Var ēst aukstu, siltu vai paņemt līdzi piknikā! Jo ilgāk stāv, jo pikantāks kļūst!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni