1. Caur sietu izberž biezpienu. Ja nepieciešams, pirms tam notecina lieko šķidrumu.
2. Atsevišķi sakuļ sviestu ar pusglāzi cukura, pierīvē citrona vai laima miziņu. Kad masa kļuvusi viendabīga, pievieno izmērcētas, gabaliņos sagrieztas žāvētās aprikozes, rozīnes un riekstus (lazdu, pekanriekstus, Brazīlijas, Indijas, mandeles).
3. Saputo olu dzeltenumus ar atlikušo pusglāzi cukura, pievieno vaniļas cukuru. Katliņā karsē saldo krējumu un, lēnām maisot, pievieno saputotās olas. Masu nedrīkst uzvārīt, tā jākarsē tik ilgi, kamēr nedaudz sabiezē. Kad tas notiek, noņem no uguns, ļauj nedaudz atdzist un sajauc kopā ar biezpienu. Kārtīgi izmaisa un pievieno sakulto sviestu ar riekstiem. Iegūto masu vienmērīgi samaisa, pilda saldā ēdiena trauciņos un uz laiku atstāj ievilkties ledusskapī. Kad virsējā kārta apvilkusies, dekorē ar svaigiem augļiem, veido kārtojumu. Lai augļi neapžūtu, katliņā uzvāra želejcukuru (glāze cukura + glāze ūdens) un pārlej ar karoti pāri. Atstāj uz pāris stundām ledusskapī.