Gotinju konfekte

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 glaze piens vai saldo krejumu
  • 1 glaze cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. katlinjaa (vis labaak emaljeetaa,lai nepiedeg) ieliek vienu karoti cukuru un uz leenas uguns pakausee, lai buutu konjcca bruuna!!! tad lei pienu un bet paareejo cukuru un uz leenas uguns vaara un intensiivi maisa,kameer paliek vienmeeriiga, bieza masa!!! adzesee un gatava eessanai!!!

Komentāri

Pega 2015. gada 13. novembris 14:14
Jāvāra apm. 2 stundas! :)))
Es 2012. gada 17. augusts 13:18
cik ilgā laikā apmēram paliek brūns?
Evelīna 2011. gada 18. augusts 19:45
Vispār, man liekas, ka var izstikt bez 1 ēd. k. cukura kausēšanas.
Vienkārši iepilda katlā 1 gl. piena un cukura.. un vāra līdz biezai brūnai masai. Paliek brūns tāpat...nu tas ir kā kuram.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti