Rísu pudinnsh

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 édam karote gí jeb kauseta sviesta
  • 5 cm kanéla standzina
  • ¾ tases(175g) brúná cukura
  • 2 /3 tases(115g) rupji maltu rísu
  • 1.2 l piena
  • 1 tejkarote malta kardamona
  • 50 g rozínes bez kauliniem
  • 25 g mandelu shkélíshu
  • ½ tejkarotes svaigi malta muskatrieksta

Pagatavošana

30 min.
  1. katliná izkausé gí un cep kaneli ar cukuru.cep lídz cukurs sák párvérsties karamelé.Tajá brídí nekavéjoties samazina uguni.
  2. Pievieno rísus un pusi no piena daudzuma.Nepártraukti maisot uzkrsé lídz váríshanás temperatúrai.Samazina uguni un biezhi apmaisot vára lídz rísi ir gatavi.
  3. Pievieno atlikusho pienu,kardamonu,rozínes,mandeles un vára,maisot lai rísi nepievárítos.Kad maisíjums sabiezéjis pasniedz karstuvai aukstu,párkaisítu ar muskatriekstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti