Sočoļpangogi( liellopu gaļa ) korejiešu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa ( daudzums atkarīgs no ēdāju skaita )
  • Sojas mērce
  • Sīpoli, ķiploki, ingvera sakne
  • Šampinjoni, cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu vispirms sasaldē, pēc tam atlaidina, un kad tā atlaidusies griež (3 mm) platos un garos gabaliņos. Liek bļodā.
  2. sasmalcinātājā sajauc divus sīpolus, 3 ķiploka daiviņas un gabaliņu ingvera saknes. Šo masu liek uz gaļas, pielej sojas mērci ( parasto ne tumšo ), pieliek nedaudz cukura. Uz 2 stundām ledusskapī. Pēc tam apcep sīpolus un šampinjonus un gaļu! Labu apetīti! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni