Vistas fileja ar sojas mērci saldajā krējumā

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg Vistas fileja
  • 2 ēd. karotes tumšā sojas mērce
  • 0.5 l saldais krējums (35%)
  • 1 deserta karote miltu
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Fileju sagriež iegarenos gabaliņos, aptuveni 1x1x3, liek uz sakarsētas pannas (taukvielas minimāli), pievieno sojas mērci un mazliet sāli. Apcep aptuveni 7-10 min uz vidējas uguns. Pielej ¾ no saldā krējuma, apmaisa. Atlikušajā krējumā izmaisa miltus un pievieno mērcei pēc ~10 min. Turpina sildīt aptuveni vēl 10 min.
  2. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni