Pavasara mērce

2008. gada 22. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Var lietot kā karstu tā aukstu, Var sasldēt ziemai. Īpaši laba pie steika vai cūkas cepēša
Pagatavošana
60 min
1. Sīpolu nomizo sasmalcina, visus dārzeņus nomazgā, rabarberus nomizo, visus rupji sagriež .
2. Uz pannas eļļā apcep vispims sīpolu, pēc tam pievieno dārzeņus, izmaisa apcep.
3. Pievieno nedaudz ūdens un zem vāka sautē 40 minūtes - kamēr mīksti un ūdens iztvaikojis. Atdzeē.
4. Visu masu samaļ blenderī, uzlej atpakaļ uz pannas, pievieno krējumu un uz mazas uguns vāra 5 minūtes. Pievieno sāli izmaisa un vēl 1 minūti pavāra.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu