Vieglais ābolu kēks

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg āboli
  • 200 ml cukurs
  • 5 olas
  • 700 ml milti
  • 1 paciņa cepamais pulveris
  • 1 ēdk. rums
  • 3 ēdk. jāņogu sulas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo ābolus un sagriež šķēlēs. Saputo olas ar cukuru. Miltus sajauc ar ar cepamo pulveri. Sajauc olu masu un miltus. Pievieno rumu un jāņogu sulu. Iecilā ābolus. Ietauko veidni ar caurumu vidū un ieliek masu. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180°C aptuveni 40 min. Gatavību pārbauda ar irbulīti. Gatavu izgāž uz šķīvja un pārkaisa ar rīvētu melno šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti