Augļu deserts

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 3 kivi
  • 2 banāni
  • 1 mango
  • 1 vīnogu ķekars
  • 3 olu dzeltenumi
  • 1 ēd.k. cukura
  • 100 ml šerija
  • Mandeļu skaidiņas vai valriekstu kodolu

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo mango, kivi un banānus un sagriež šķēlītēs. Vīnogas atdala no ķekara.
  2. Augļus liek cepamajā veidnē.
  3. Saputo olas ar cukuru. Saputotajām olām pielej uzsildītu šeriju. Trauku ar olu masu liek virs katliņa ar vārošu ūdeni un kuļ, kamēr mērce sabiezē. (Tai jābūt ļoti gaisīgai!)
  4. Pārlej mērci augļiem. Uzkaisa mandeļu skaidiņas vai valriekstus.
  5. Cep 5 - 10 min. 225 grādos.
  6. Pasniedz siltu.

Komentāri

enija 2016. gada 18. aprīlis 18:41
ļoti garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti