Kapučīno torte

4 1

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas
  • 5 olas, baltums un dzeltenums atsevišķi
  • 165 g izsijāta pūdercukura
  • 45 g izsijāta kakao pulvera, nedaudz kakao apkaisīšanai
  • 150 ml saldā krējuma
  • 250 g trekna ,mīksta biezpiena, samīcīta
  • 30 g rupji sarīvētas šokolādes
  • 2 porcijas receptē norādītā daudzuma kafijas-sviesta krēma

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem pēc celsija. Ietaukot ruletes veidni (33x23 cm) un izklāj ar cepamo papīru.
  2. Puto olu baltumus, līdz veidojas mīkstas putu galotnītes. Pamazām pievieno 60g pūdercukura un turpina putot, līdz izveidojas stingras putas.
  3. Sakuļ olas dzeltenumus viendabīgā biezā masā, tad pieliek 60g pūdercukura un kakao pulveri. Ar metāla karoti iecilā masā olu baltumu trijos paņēmienos.
  4. Iepilda maisījumu veidnē un nolīdzina. Cep 15 minūtes vai tik ilgi līdz pieskaroties cepums ir atsperīgs. Izgāž uz tīra trauku dvieļa, kas pārkaisīts ar kakao. Noņem cepamo papīru un noliek atdzist.
  5. Saputo mīkstās putās saldo krējumu. Atlikušo cukuru iekuļ mīkstajā biezpiena masā. Pievieno sarīvētu šokolādi, tad iecilā putukrējumu.
  6. Pildījumu atdzesē.
  7. Sagriež cepumu trīs vienādās pl;aksnēs. Ar asu nazi nolīdzina maliņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize