Biezpiena kūka ar persikiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 34 gl.miltu
  • 2 ēd.kar.cukura
  • 75 gr.sviesta
  • 1 gab. ola
  • 2 ēd.k.krējuma
  • Citrona miziņa
  • Šķipsniņa sodas
  • Sāls
  • Sastāvdaļas krēmam
  • 400 gr.biezpiena
  • 34 gl.cukura
  • 1 ēd.k.citronsulas vai
  • Ēd.k.apelsīna sulas
  • 250 gr.konservētu persiku
  • 0.5 gl. piena
  • 3 tēj.k.želatīna
  • 3 ēd.k.ūdens
  • 200 g.salda krejuma

Pagatavošana

120 min.
  1. Margarinu saputo ar cukuru.Pievieno olu citronmiz.,turpina putot.Tad pievieno krējumu,sāls un miltus sajauktus ar sodu.
  2. Iegūto masu liek apaļā kūku formā ,kur izklāta ar sviestpapīru.Cep 200-220grados kamēr paliek zeltaini brūna.Ņem ārā ,atdzesē.
  3. krems.
  4. Biezpienu samaisa ar pienu.Pievieno cukuru,citrona miz.,puto.Tad pievieno augļus ,želatinu.Pašas beigas iecilā saputotu putkrejumu.Lej uz atdzisušās plāksnes. Liek leduskapī uz vairākām stundām saželēt.
  5. Rotā ar persikiem putkrejumu. labu apetīti!!!!

Komentāri

Sabulis 2012. gada 11. septembris 13:51
Cik īsti tie milti vajadzīgi? 34gl..... glazes????

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize