Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Raibie rīsi ar dārzeņiem, teļa gaļu un sēnēm

2008. gada 6. februāris
Foto: Solveiga
Pagatavošana
60 min
1. Uzliek vārīties rīsus.
2. Bļodā sakuļ olas, pievieno pienu, pustējkaroti maltās paprikas, šķipsniņu sāls un melno piparu (vai arī tējkaroti kopējās gaļas garšvielas). Maisījumam pievieno gaļu un ļauj pusstundu pastāvēt.
3. Pa to laiku sagriež sīpolus, sēnes, sarīvē burkānus.
4. Kad pusstunda pagājusi, uz sakarsētas pannas izkausē ½ no paredzēta sviesta daudzuma un liek cepties gaļas - olu maisījumu.
5. Kad gaļa sacepusies, to no pannas noņem, un, izkausējot atlikušo sviestu, sacep sīpolus un burkānus, tad pievieno un apcep sēnes.
6. Kad burkānu - sēņu maisījums ir gatavs, pannā iemaisa novārītos rīsus, gaļu, kukurūzu, pieliek majonēzi, visu kārtīgi samaisa un pasautē vēl 3 - 4 minūtes. Gatavo ēdienu pārliek lielākā bļodā un vēl karstam pārber sarīvētu sieru.

Lai labi garšo!
Uz augšu