Brokoļu - kartupeļu biezenis ar krēmsieru

3 1
Oriģinālajā receptē saldā krējuma vietā tiek izmantots vistas biljons, kā arī brokoļiem un krēmsieram tiek pievienots Parmezānas siers.

Sastāvdaļas

  • 1 brokolis (var ņemt vienu paku saldētu brokoļu)
  • 2-3 videji kartupeļi
  • 100 g krēmsiera
  • 100 ml saldā krējuma
  • Sāls =
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos un tvaicē līdz mīksti. Brokoli sadala gabaliņos (ja lieto saldētus, tad šī daļa atkrīt).
  2. Kad kartupeļi gatavi, liek tvaicēties brokoļus.
  3. Kartupeļus pārliek bļodā un saspaida/sastampā.
  4. Virtuves kombainā liek krēmsieru, pievieno sāli un piparus un tvaicētos brokoļus (kad tie jau palikuši mīksti).
  5. Pielej saldo krējumu un visu samaļ līdz pabiezi - šķidrai konsistencei. Lej virsū kartupeļiem un uzmanīgi samaisa.
    Var ēst tāpat, vai izmantot kā piedevu kādam gaļas ēdienam.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni