Olu salāti ar jogurtu un āboliem

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Āboli (2 gab.)
  • Apelsīni (0.5 gab.)
  • Jogurts (50 gr.)
  • Karijs ( šķipsniņa)
  • Lasis (100 gr.)
  • Majonēze (75 gr.)
  • Olas (8 gab.)
  • Pipari (melnie) ( šķipsniņa)
  • Salāti (4 gab.)
  • Sāls ( šķipsniņa)
  • Tomāti (1 gab.)

Pagatavošana

15 min.
  1. Olas, kurām izdurti gali, liek verdošā ūdenī un vāra aptuveni 8–10 minūtes, pēc tam pārlej ar aukstu ūdeni un noloba.
  2. Gatavo mērci: nomizo ābolus, sadala četrās daļās, izņem sēklas, sagriež mazos kubiciņos, sajauc ar jogurtu un majonēzi, pieber kariju, sāli un piparus. Sagriež kubiciņos olas un pieber sagatavotajai mērcei.
  3. Rotā ar salātu,pētersīļu lapām, laša un tomātu,olu šķēlītēm, apelsīna daiviņām,

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti