Pasta ar tunci un tomātiem

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Makaroni apm. ½ pakas (4 pers.)
  • Saulē kaltēti tomāti ar eļļu ½ burciņa
  • Salds krējums 200 ml
  • Tuncis eļļā viena bundžiņa
  • Melnās olīves - pēc gaumes (es lieku daudz)
  • Garšvielas

Pagatavošana

20 min.
  1. Izvāra makaronus, nokāš. Tad makaronus pārlej ar saldo krējumu un pieliek saulē kaltētos tomātus, kas sagriezti gabaliņos (iesaku notecināt lieko eļļu, lai nav pārāk trekni) + pieber garšvielas (timiānu, baziliku, raudeni - der jebkura iecienītā vidusjūras garšviela)
  2. Uz nelielas uguns maisot pakarsē, kāmēr krējums iekrāsojies no tomātiem viegli sārts. Tad pieliek tunci (eļļu gan iepriekš notecina). Maisot pakarsē (tikai nepārcensties, ātri pievelk pie katla dibena). Beigās pievieno melnās olīves. Ēdienam ļauj kādas 5 minūtes ievilkties - lai aromātiskāks. Pasniedz ar pussauso baltvīnu.

Komentāri

Santa 2011. gada 29. jūnijs 14:13
Ļoti ātri, vienkārši un garšīgi. Pat tiem, kam makaroni nav lielā cieņā.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni