Tiramisu ar ''ramas'' krējumsieru

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura
  • 1 paciņa ''Ramas'' krējumsiers bez piedevām
  • 250 ml putukrējuma
  • Ļoti stipra kafija (4ēd.k. uz 300 ml ūdens)
  • Kūkas biskvīts vai ''Dāmu pirkstiņi (1 iepakojumu) (var nopirkt veikalā)

Pagatavošana

1 min.
  1. Tiramisu recepte - (7-9 cilvēkiem). Saputo trīs olu dzeltenumus ar 4
  2. ēdamkarotēm cukura un 1 ēdamkaroti vaniļas cukura, kamēr palielinās apjoms 2-3
  3. reizes un masa kļūst gaiši dzeltena un gaisīga. Tad pa daļām liek klāt 1 paciņu
  4. Rama krējumsiera bez piedevām un visu saputo. Otrā traukā saputo 250 ml
  5. putukrējuma un ar koka karoti iemaisa krējumsiera un olu masā (ar koka karoti tas
  6. ir svarīgi:)). Paralēli pagatavo ļoti, ļoti stipru kafiju (4ēd.k. uz 300 ml ūdens). Sagriez
  7. strēmelēs kūku biskvītu (var nopirkt veikalā) vai attaisa "Dāmu pirkstiņu" cepumu
  8. paku (vajag 1 iepakojumu). Cepumu ātri iemērc kafijā (kafija pirms tam jāatdzesē)
  9. un liek traukā. Tādā veidā kārto cepumu pie cepuma, kamēr trauka apakša ir pilna
  10. vienā kārtā. Pēc tam uzliek virsū krējumsiera masu, tad atkal liek kafijā mērcētos
  11. cepumus un pabeidz ar krējumsiera masu. Liek ledusskapī uz pāris stundām, var
  12. uz visu nakti, otrā dienā ir vēl garšīgāks tas Tiramisu.
  13. Knifi - (1) putukrējums jāsakuļ ļoti stingrās putās, citādāk sanāks putra. (2) Cepumi
  14. jāiemērc patiešām ļoti ātri, citādāk sanāks putra.

Komentāri

Agnese 2009. gada 14. maijs 10:13
Vienkarsi pagatavot un garsa vienkarsi super!!!! Vienigi es izmantoju Maskapones sieru.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti