Sākums > Receptes > Deserti

Tiramisu ar ''ramas'' krējumsieru

2008. gada 31. janvāris
Foto: Jana
Pagatavošana
1 min
1. Tiramisu recepte - (7-9 cilvēkiem). Saputo trīs olu dzeltenumus ar 4
2. ēdamkarotēm cukura un 1 ēdamkaroti vaniļas cukura, kamēr palielinās apjoms 2-3
3. reizes un masa kļūst gaiši dzeltena un gaisīga. Tad pa daļām liek klāt 1 paciņu
4. Rama krējumsiera bez piedevām un visu saputo. Otrā traukā saputo 250 ml
5. putukrējuma un ar koka karoti iemaisa krējumsiera un olu masā (ar koka karoti tas
6. ir svarīgi:)). Paralēli pagatavo ļoti, ļoti stipru kafiju (4ēd.k. uz 300 ml ūdens). Sagriez
7. strēmelēs kūku biskvītu (var nopirkt veikalā) vai attaisa "Dāmu pirkstiņu" cepumu
8. paku (vajag 1 iepakojumu). Cepumu ātri iemērc kafijā (kafija pirms tam jāatdzesē)
9. un liek traukā. Tādā veidā kārto cepumu pie cepuma, kamēr trauka apakša ir pilna
10. vienā kārtā. Pēc tam uzliek virsū krējumsiera masu, tad atkal liek kafijā mērcētos
11. cepumus un pabeidz ar krējumsiera masu. Liek ledusskapī uz pāris stundām, var
12. uz visu nakti, otrā dienā ir vēl garšīgāks tas Tiramisu.
13. Knifi - (1) putukrējums jāsakuļ ļoti stingrās putās, citādāk sanāks putra. (2) Cepumi
14. jāiemērc patiešām ļoti ātri, citādāk sanāks putra.
Uz augšu