Anitas biezpiena torte

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 gr.želatina
  • 900 gr.biezpiena
  • 0.5 l.saldo krējuma
  • 250 -300gr.cukura
  • 350 gr.marmelādes
  • Nedaudz jebkādas sulas
  • Lielā paka jubilejas cepumu

Pagatavošana

1 min.
  1. Gatavo tortu veidnē.Želatīns jāizmērcē!!!
  2. Biezpienu izmaļ caur gaļas mašīnu,saldo krējumu saputo ar cukuru.(to visu taisa nelielā bļodā)
  3. Traukā liek apakšā cepumus,no želatīna masas atņem 3edk.virsai un noliek malā.Pārējo daļu mazliet samaisi kopā ar pienu (vienādā temp.un iemaisi bļodā.kad esi apmaisījis arī biezpienu lej traukā kur stāv cepumi.tad ieliec ledusskapī uz kādu minūti kamēr savelk.tad kad ir jau savilkts pēc sirds patikas taisa virsū ko vien vēlas.
  4. Pašās beigās uzlej želatinu to kas palicis pāri un sajaukts ar kādu no sulām (ne daudz).tikai viss ir jāizšķīdina...labu apetīti!!!

Komentāri

Gardumiņš 2010. gada 20. oktobris 15:46
ļoti garšīgi sanāk...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize