Anitas biezpiena torte

2008. gada 31. janvāris
Foto: Inese Zemlinska
Pagatavošana
1 min
1. Gatavo tortu veidnē.Želatīns jāizmērcē!!!
2. Biezpienu izmaļ caur gaļas mašīnu,saldo krējumu saputo ar cukuru.(to visu taisa nelielā bļodā)
3. Traukā liek apakšā cepumus,no želatīna masas atņem 3edk.virsai un noliek malā.Pārējo daļu mazliet samaisi kopā ar pienu (vienādā temp.un iemaisi bļodā.kad esi apmaisījis arī biezpienu lej traukā kur stāv cepumi.tad ieliec ledusskapī uz kādu minūti kamēr savelk.tad kad ir jau savilkts pēc sirds patikas taisa virsū ko vien vēlas.
4. Pašās beigās uzlej želatinu to kas palicis pāri un sajaukts ar kādu no sulām (ne daudz).tikai viss ir jāizšķīdina...labu apetīti!!!
Uz augšu