Kad apnikusi medijuma smarža

5 1

Sastāvdaļas

  • cūkgaļa trekna
  • medījums
  • ķiploku galviņa var divas
  • olīveļļa
  • pētersīļi (jebkādi zaļumi)
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. kārtām nedaudz paskaidrošu- cūciņu izmantoju, lai medījums nebūtu tik ļoti sauss.
  2. ķiplokus ar eļļu un zaļumiem sajucu un iemarinēju gaļu, lai nomāktu medījuma smaku (tiešām apnikusi) un ilgi sautēju, tīri dēļ latvijas ežnieku un pārtikas veterinārā dienesta ieteikuma, ka tagad jasautē vai jāvāra medījums no 3-5 h lai nesaķertu slimību.. plosās slimība..
  3. garšvielas sajauc, ķiploku sarīve uz vidējas rīves. iezieš gaļu apcep un liek sautēties.. vienīgi sautē tajā šķidrumā kas pa liek uz pannas pēc cepšanas, to aplejot ar ūdeni..
  4. nu tā ceru sapratāt..
  5. ak jā sāls un cukurs tīri pēc garšās..

Komentāri

dace 2011. gada 1. janvāris 10:43
mediijuma galja jasautee ilgi ir tad,ja taa galja nav paarbaudiita(analizes).

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni