Sākums > Receptes > Zupas

Zirņu - sakņu biezzupa

2008. gada 29. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Šķeltie zirnīši ar savu vienkāršību pārsteidz. Tie ir ekonomiski, bet sātīgi un, pareizi pagatavoti, arī ļoti garšīgi!
Pagatavošana
300 min
1. Glāzi zirņu noskalo un iemērc uz 4 stundām ūdenī.
2. Tad tos ieber verdošā ūdenī pieliek sāli. Vārīšnās laikā nosmeļ putas. Vāra kādas 20 minūtes.
3. Tad pievieno sarīvētu burkānu un gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Pieliek lauru lapu, sāli.
4. Kamēr dārzeņi vārās, apcep mazos gabaliņos sagrieztu gaļu.
5. Kad dārzeņi visi mīksti, lej bļodiņā, viducī ieber mazliet gaļas un pārber ar svaigām dillēm.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu