Ķiršu kūka māmiņu dienā

4 1

Sastāvdaļas

  • 200g saldētu ķiršu
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 olas,olas baltums
  • 100 g cukura, tējkarote vanilīncukura

Pagatavošana

45 min.
  1. Ķiršus atlaidina, sulu notecina. Liek ietaukotā
  2. ugunsdrošā bļodā vai veidnē.
  3. Olas kopā ar pusi cukura un vanilīncukuru ar mikseri saputo. Pievieno mitlus. Masu pārlej ķiršiem. Cep sakarsētā krāsnī 200 grādu temperatūrā (apmēram pustundu).
  4. Saputo olas baltumu ar parpalikušo cukuru stingrās putās. Masu ar konditorijas caurulīti vai karoti uzklāj uz izceptās kūkas. Liek atpakaļ krasnī un cep, līdz olbaltums apbrūnē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize