Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lieliska piedeva vārītiem kartupeļiem,super garšīgi

2008. gada 24. janvāris
Foto: ieva meldere
Pagatavošana
40 min
1. cūkgaļu sagriež nelielos gabaliņos un apkaisa ar garšvieli- cūkgaļai,un liek uz pannas cepties.
2. uz otras pannas uzber rupji rīvētus burkānus,grieztus sīpolus un apcep ļļlā zeltaini brūnus.
3. kamēr viss cepās nelielās strēmelītēs sagriež marinētos gurķīšus,tā lai strēmelītes būtu apb 2mm platas un 1cm garas,bet tas tā uz aci!
4. kad gaļa ,sīpoli un burkāni ir apcepušies visu saber pīlē vai katliņā ,pievieno glāzi ūdens ,sāli ,piparus un gurķīšus.
5. visu sutina līdz gaļa gatava,ja aptrūkstās katliņā udens tad pieliet no burkas gurķu suliņu.
6. kad viss ir gatavs pievieno saldo kējumu ar miltiem un gurķu sulu,pāris min.pavāra!
7. pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.swaigumam var arī ēst klāt svaigu gurķu vai tomātu salātus ar zaļumiem!
8. ēdiens ir ļoti sātīgs,visiem ļoti garšo.LABU APETĪTI!
Uz augšu