Lieliska piedeva vārītiem kartupeļiem,super garšīgi

3 1

Sastāvdaļas

  • 5 lieli marinēti gurķīši
  • 1 liels burkāns
  • 1 liels sīpols
  • Gurķu marināde,no burkas
  • Cūkgaļa,cauraugusi
  • Katliņš vārītu kartupeļu
  • Saldais krējums
  • Divas ēdamkarotes miltu
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Cūkgaļas garšviela
  • Glāze karsta ūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. cūkgaļu sagriež nelielos gabaliņos un apkaisa ar garšvieli- cūkgaļai,un liek uz pannas cepties.
  2. uz otras pannas uzber rupji rīvētus burkānus,grieztus sīpolus un apcep ļļlā zeltaini brūnus.
  3. kamēr viss cepās nelielās strēmelītēs sagriež marinētos gurķīšus,tā lai strēmelītes būtu apb 2mm platas un 1cm garas,bet tas tā uz aci!
  4. kad gaļa ,sīpoli un burkāni ir apcepušies visu saber pīlē vai katliņā ,pievieno glāzi ūdens ,sāli ,piparus un gurķīšus.
  5. visu sutina līdz gaļa gatava,ja aptrūkstās katliņā udens tad pieliet no burkas gurķu suliņu.
  6. kad viss ir gatavs pievieno saldo kējumu ar miltiem un gurķu sulu,pāris min.pavāra!
  7. pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.swaigumam var arī ēst klāt svaigu gurķu vai tomātu salātus ar zaļumiem!
  8. ēdiens ir ļoti sātīgs,visiem ļoti garšo.LABU APETĪTI!

Komentāri

Edo 2009. gada 15. jūlijs 14:56
Jēe! Pa pirmo :) ar visu savu mazo gatavošanas pieredzi sanāca baigi labā :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni