Ķīniešu rīsi

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 tases rīsu (long grain)
  • 1 sīpols
  • 1 purava baltā daļa
  • Ap 200 g šķiņka
  • 2 palieli burkāni
  • Ap 300 g zaļo pupiņu pākstis (var konservētas)
  • 2 olas
  • 200 g šampinjonu (pēc izvēles)
  • 200 g vārītas vistas gabaliņu (pēc izveles)
  • 300 g notīrītas garneles
  • Sāls, pipari
  • Sojas un/vai sojas-medus mērce

Pagatavošana

30 min.
  1. apcep sastāvdaļas:
  2. sīki sagrieztu sīpolu, puravu,
  3. rupji rīvētus burkānus,
  4. mazos gabaliņos sagrieztu šķinķi,
  5. olas (sakuļ un maisot apcep, lai veidotos mazi gabaliņi),
  6. sēnes un garneles var apcept atsevišķi, lai iztvaikotu šķidrums
  7. viegli apcep arī rīsus
  8. rīsus novāra ar 4 tasēm ūdens tā, lai tie paliktu sausi un irdeni un pievieno pārējās sastāvdaļas, uz pusi pārgrieztas pākstis (jānovāra, ja tās ir svaigas), sāli un piparus pēc garšas un sojas mērci vai sojas-medus mērci

Komentāri

Rebeka 2012. gada 4. oktobris 16:32
Es veeleejos zinaat cik personaam ir shis eediens?
karlo 2010. gada 23. septembris 20:45
loti garda recepte.!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni