Citādā šampinjonu mērce

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g šampinjonu
  • 400 g vistas akniņu
  • 0.5 l burciņa tomātu mērces
  • Eļļa cepšanai
  • Lociņi
  • Garšvielas putnu gaļai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež un eļļā 5 minūtes cep aknas (to vietā var izmantot arī sirdis), cepšanas beigās pievienojot garšvielas putnu gaļai. Sagriež un citā pannā apcep šampinjonus. Kad tie gatavi, tos pieliek ceptajām akniņām. Pēc tam pievieno burciņu tomātu mērces (tā var būt gan saldā, gan šašliku, gan jebkura cita) un ūdeni - tik daudz, cik vajadzīgs biezākai mērcei. Ļauj virumam uzvārīties. Beigās pievieno smalki sagrieztus lociņus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni