Sākums > Receptes > Salāti

Karstie_aukstie vistas aknu salāti

2008. gada 22. janvāris
Foto: Elita Daugule
Pagatavošana
40 min
1. Vistu aknas noskalo un sadala smalkāk.Liek uz sakarsētas pannas un apcep eļļā līdz gatavībai.Pārliek lielākā bļodā.
2. Burkānus noskalo,nomizo un sarīvē uz dārzeņu rīves.Apcep eļļā zeltainus un pievieno aknām.
3. Sīpolus notīra,smalki sasmalcina un apcep eļļā,tad pievieno aknām.
4. Šampinjonus notīra,sagriež šķēlēs,apcep un pievieno iepriekšējai masai.
5. Kukurūzu nedaudz uzkarsē un pievieno aknu masai.
6. Kad visas sastāvdaļas ir sajauktas kopā var pievienot pēc garšas sāli un piparus.
7. Ja salātus vēlas ēst aukstā veidā,tad pievieno nedaudz majonēzes,bet ja karstā,tad tiem ir jābūt siltiem.
8. Labu apetīti!
Uz augšu