Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pikantā vista zemesriekstu mērcē

2008. gada 17. janvāris
Foto: Līga Zirnīte
Pagatavošana
80 min
1. Cepeškrāsni liek karsēt uz 180-200 grādiem.
2. Tikmēr pannā sakarsē nedaudz eļļu un apcep sakapāto sīpolu,smalki sakapāto ķiploku un sīki sagriezto papriku. Pēc apcepšanas dārzeņus izņem no pannas.
3. Pannā sakarsē vēl mazliet eļļas un apcep vistas gabaliņus zeltaini brūnus. Pievieno ceptos dārzeņus.
4. Nelielā katliņā samaisa riekstu sviestu, vistas buljonu, kurkumu, koriandru, romiešu ķimenes, čilli piparus, sāli un piparus un karsē, līdz viss labi sajaucies - apmēram 5 minūtes. Vistu liek karstumizturīgā traukā un pārlej ar mērci. Cep aptuveni 30 minūtes, līdz gaļa mīksta. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem vai citu, pēc savas izvēles.
Uz augšu