Sākums > Receptes > Deserti

Auzu pārslu cepumi ar rozīnēm un šokolādes skaidiņām

2008. gada 14. janvāris
Foto: Marija Pavlovska
Pagatavošana
1 min
1. Uzkarsēt cepešķrāsni līdz 180°
2. Samaisīt miltus, sāli un sodu.
3. Bļodā sajaukt abu veidu cukurus ar sviestu (eļļu) līdz krēmveida konsistencei.
4. Pievienot olu un vaniļu.
5. Lēnām iemaisīt miltus līdz viendabīgai masai.
6. Pievienot auzu pārslas, rozīnes un šokolādes skaidiņas.
7. Veidot no masas nelielus apaļus cepumiņus un likt uz pannas (ietaukot nevajag) apmēram 5 cm attālumā vienu no otras.
8. Cept cepeškrāsnī 13-15 min, līdz viegli cepumi viegli brūni un nedaudz pacēlušies.
9. Izņemot gtavus no krāsns - atstāt uz pannas nedaudz atdzist, jo karsti ir vēl mīksti.
Uz augšu