Piparkūku gardums

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g piparkūkas
  • 100 ml jebkura sarkanvīna
  • 8 olas
  • Glāze cukura
  • 3 paciņas saldā krējuma

Pagatavošana

60 min.
  1. piparkūkas smalki sasmalcina un uz pāris stundām iemērc sarkanvīnā. Olas saputo ar cukuru. Krējumu saputo stingrās putās unvispirms iecila piparkūku masa un tikai pec tam saputotajās olās. Sagatavoto masu iepilda saldējuma vai kēksa traukā un liek saldētavā uz nakti. Kad ir gatavs, izņem no veidnes un sagriež gabaliņos.
  2. Vislabāk garšo taisīts iepriekšējā vakarā, pasniedzot pie rīta tejas vai kafijas.

Komentāri

Daiga 2011. gada 14. janvāris 13:00
No šīs receptes sanāk 4 litri(!!!!) visparastākais ļoooti trekns krējuma saldējums ar mazliet (!!!) piparkūku garšu. Neesmu saldējuma fane, tāpēc varbūt mans vērtējums-nekas īpašs :(
Anita Burkevica 2009. gada 11. decembris 12:48
Vai nevareetu noraadiit saldaa krejuma daudzumu ml vai gramos?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize